Algebehandling?

Når dit tag eller murværk begynder at antage et grønligt skær, uden at du har bedt om det, eller det begynder at se trist og træt ud, er det på tide at give det en god omgang algebehandling. I de fleste tilfælde vil alger på taget efterhånden begynde at tære på belægningen og dermed skade overfladerne. Kommer der efterfølgende et ordentligt regnskyl eller en rask omgang vinternedbør, kan du pludselig stå med en pøl på gulvet eller en skjold på loftet, som ikke burde være der.

Skånsom og miljøvenlig algebehandling

Når taget skal renses og algerne stoppes er det en god ide at få lidt professionel hjælp. Når du kontakter os, foretager vi en algebehandling som holder og samtidig er skånsom mod dit tag og miljøet. Algerens af tag behøver ikke være en stor omgang, men kan med fordel foretages årligt/jævnligt, så du ikke skal bøvle med rensning af taget selv.
Vi benytter kun AlgeFri N, som er godkendt af Miljøministeriet og er det eneste lovlige algebehandlingsmiddel i Danmark. AlgeFri N skummer ikke, er skånsomt mod miljøet og lige så effektivt som de ulovlige produkter.

Læs mere om AlgeFri N på FacadeRens’ hjemmeside.

Hvornår ser jeg resultatet?

Når du bestiller en rensning og algebehandling af dit tag, skal du forvente at det tager 1-3 behandlinger, inden taget ser ud som før. Årsagen til dette er bl.a., at reaktionstiden på algebehandlingen afhænger af vejr, vind, algetype, samt hvor hårdt dit tag er angrebet af alger og mos.

Kontakt os allerede i dag på 70267520 og bestil en algebehandling af dit tag.

Der er flere gode grunde til at benytte sig af algebehandling. Ikke nok med at dit tag stort set kommer til at se ud som nyt, så har algebehandlingen også en betydning for tagets tæthed og levetid.

Alger og mos ødelægger dit tags udseende. Derudover er det også den hyppigste årsag til frostsprængninger. Når solen får for meget magt, bliver algernes vækstbetingelser meget bedre. Dette resultere i, at algernes rødder gror ned i de små revner i taget og vokser hurtigt. Rødderne holder på fugten, så taget kommer aldrig til at tørrer i løbet af sommerhalvåret.

Det kan have fatale konsekvenser, når vi igen kommer hen til vinterhalvåret, og frosten sætter ind, da de fugtige algerødder udvider sig, og taget revner.