Fliserens

Ser din terrasse, indkørsel eller dine køkkenfliser triste ud? Måske har dine terrassefliser kun ligget i ganske få år, men alligevel ser de allerede brugte ud. Tidens tand og det danske vejr får hurtigt flotte fliser til at se triste og forsømte ud, også selv om du passer og plejer dem. Og indendørs er det ikke meget nemmere at være flise – så det er om at komme i gang og få renset fliserne.

Udendørs fliserens

Når fliserne trænger til lidt mere, end du selv kan klare, er der hjælp at hente. Efter en god omgang fliserens fremstår de næsten som nye, klar til mange flere sæsoners brug og beundring. Fliser har ikke godt af at blive renset for tit, derfor anbefaler vi altid, at du får imprægneret fliserne efter endt rensning, så overfladen forsegles. På den måde holder resultatet længere, uden at du skal spekulere på, om fliserne tager varig skade. I samme ombæring kan du vælge at få algebehandlet dine havefliser, så har du helgarderet dig.

Fliserens indendørs

Har dine fliser indendørs set bedre tider? Så kan det måske løses med en god rengøring af fliserne. Indendørs påvirkes fliser af fugt, mados, røg fra stearinlys og meget andet. De kan godt komme til at se ret triste og kedelige ud, men derfor behøver du jo ikke købe nye fliser. Problemet kan måske løses ved en god omgang rengøring af fliserne. Vi har det helt rette udstyr til at rense fliser indendørs – uden bekymringer for dig.

Rengøring af fliser er da en stor omgang …

Det behøver ikke være kompliceret at få en flot flisegang, terrasse eller indkørsel igen – og du behøver ikke købe nye fliser for at opnå et godt resultat. Det eneste du skal gøre er at ringe til os, så klarer vi opgaven for dig. Samtidig kan du vælge at få behandlet dine udendørsfliser med AlgeFri N, som er et miljørigtigt og skånsomt algebehandlingsmiddel. Så holder fliserensningen endnu længere. Fliserens helt uden sved på panden.

Ring i dag og få godt tilbud på en rensning af dine flisearealer – 70267520.